I loved my office. It had a little firewood, a little lathe, a little concrete and a little steel. It was high on character and reflected the details found throughout the entire office.

Short lived stay

As Parliament grew we cannibalized my office and I was moved even further away from the team. It was a bad idea. While I need to have a bit of privacy at times, I didn't like being removed from the heart of the studio.

Staying connected

The insights I gained from this office heavily influenced the layout of our Witherspoon studio. My present office is located in the center of our studio and it's glazed on three sides. I essentially work in a fishbowl where I'm accessible to our team as well as folks that walk into our lobby. It can be distracting at times, for everybody, but I love being close to the action.